WAT WE DOEN
kozijn verbetering
banner
WAT WE DOEN
JARENLANGE ERVARING IN KOZIJNEN EN ONDERHOUD
 • GLASISOLATIE / VERVANGING
  image
  • Waardebehoud van uw gebouw
  • Wij leveren gedegen advies
  • Voorkom klachten
  • Wij leveren gedegen advies
  • Financiele zekerheid
  • PROBLEEM
   • Probleem
    Een deel van ons bestand heeft een label dat niet meer van deze tijd is. Er ligt een maatschappelijk niet te verantwoorden milieubelasting,  verwarming- en koelbelasting op dit deel van het bestand.

    Onze oplossing
    Zowel bij woningbestanden als bij commercieel vastgoed is glasvervanging heel goed mogelijk, de daarbij naar voren komende technische uitdagingen lossen wij op, we zijn tenslotte specialisten.

     

    Veel woningen zijn nog voorzien van enkel glas of glas met een isolatiewaarde die ver achterhaald is. Voor woongebouwen, hoogbouw en commercieel vastgoed geldt vaak hetzelfde. Leef- of werkklimaat, kosten, labels, milieu, verwarming of koeling, condens, het maakt niet uit wat de beweegredenen zijn. Glasvervanging door beglazing volgens de huidige isolatiewaardes pakt deze problemen aan.

     

    Wel zijn er vaak praktische problemen die glasvervanging in bestaande bouw in de weg dreigen te staan. Het makkelijkste advies lijkt vervanging van de kozijnen of glasgevel te zijn; maar is dat wel nodig? U wilt een oplossing op maat voor uw project en als het even kan door gebruik te maken van de huidige kozijnen of glasgevel.

  • OPLOSSING
   • Kennis door ervaring !

    De Oude IJssel kent de toegepaste kozijn- en glasgevel systemen als geen ander. Daarnaast hebben we de problemen die kunnen ontstaan bij het vervangen van glas allemaal al een keer meegemaakt en vertaald naar oplossingen. Of dit nu een profielverbreding betreft met onze speciale glaslat in een ondiep kunststof kozijn, een complexe logistiek door de locatie en gebruiksfunctie bij een kantoorgebouw of een probleem met het vinden van de juiste kleur omdat het glas maar deels zal worden vervangen, wij lossen het op.

     

    Ook eventueel benodigde hef- en hijsmiddelen inventariseren we en bieden we mee aan. Voor ons is vanzelfsprekend dat we voor u ook in dezelfde periode het onderhoud en het reinigen en conserveren van de gevels mee kunnen nemen, we staan er immers al bij. Uiteraard wordt het glas geplaatst door onze specialisten.

  • RESULTAAT
   • Alleen het resultaat telt!

    Het resultaat is een project waarbij de isolatiewaarde van de gevel voldoet aan de waarde van deze tijd of de door u gewenste waarde. Met toepassing van probleemoplossingen en materialen die passen bij het kozijn of glasgevel systeem in uw gebouw of woningen. Een goede keuze daarin is namelijk cruciaal voor de wind en waterdichtheid van deze systemen en het optimaal benutten van de isolatiewaarde van de nieuwe beglazing.

     

    We monteren met eigen monteurs die verstand van zaken hebben en ook over de benodigde communicatieve vaardigheden beschikken. Wij vinden een correct voorkomen en correcte communicatie van onze mensen met uw klant/bewoner(s) namelijk erg belangrijk. 

     

    Onze passie is om het gegunde project voor de gebruikers en u als opdrachtgever zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

  • WILT U MEER INFORMATIE?
   • Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! 

    Bent u benieuwd hoe veel u jaarlijks kunt besparen op calamiteiten of preventief onderhoud van bijvoorbeeld uw gevels en kozijnen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel ons en we zijn er! Wij kunnen u in een vroeg stadium voorzien van de juiste informatie omtrent de staat van uw gebouwen en glasgevels, zodat u een overzichtelijke meerjarenbegroting heeft.