WAT WE DOEN
kozijn verbetering
banner
WAT WE DOEN
JARENLANGE ERVARING IN KOZIJNEN EN ONDERHOUD
 • VENTILATIE ROOSTERS
  image
  • Geen verassingen & hoge kosten
  • Waardebehoud van uw gebouw
  • Voorkom klachten
  • Wij leveren gedegen advies
  • Financiele zekerheid
  • PROBLEEM
   • Probleem
    Bij 80% van onze woningen is vastgesteld dat het binnenklimaat onverantwoord is. We willen gaan ventileren maar hebben ook te maken met geluidsbelasting en bestaande vaste beglazing.

    Onze oplossing
    Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het adviseren en plaatsen van ventilatieroosters zullen wij de meest economische variant voorstellen, vanzelfsprekend met de benodigde aanpassingen.

     

    Natuurlijke ventilatie door de bouwaansluitingen is allang verleden tijd. Potdicht bouwen heeft voor en nadelen. De nadelen zijn vaak vocht, vervuilde lucht en in het ergste geval gezondheidsproblemen. Mechanische ventilatie is doorvoor niet altijd de juiste oplossing. Gebruikers willen graag contact met buiten houden maar een draaikiepraam openen geeft vaak teveel luchttoevoer en voert warme en gekoelde lucht teveel af wat weer negatief werkt op energie verbruik. 

     

    Maar wat is voor u als huurder nou de beste oplossing?

  • OPLOSSING
   • Ventilatie roosters van De Oude IJssel !

    Vaak zijn ventilatie roosters een goede oplossing. De hoeveelheid benodigde verse lucht is vooraf te bepalen en aan de hand daarvan is te bepalen welke roostercapaciteit benodigd is. Tevens word de vochtige en vervuilde lucht naar buiten afgevoerd.
    Eventuele eisen aan geluidsreductie kunnen worden ingevuld door toepassing van een geluidwerend rooster. Ook daarin kunnen wij u adviseren.

     

    De Oude IJssel heeft jarenlange ervaring met de toepassing van ventilatieroosters en kan u hierover een advies op maat vertrekken. Kwaliteitniveau, manier van bedienen, capaciteit, we komen aan de hand van eisen en budget tot een inzet die aan uw verwachtingspatroon, eisen en mogelijkheden voldoet.

     

    De eventuele consequenties met betrekking tot het glas nemen we mee in ons advies en bieden we mee aan. Wij monteren de gekozen ventilatierooster oplossing met eigen montage ploegen.

  • RESULTAAT
   • Alleen het resultaat telt!

    Het resultaat is een projectuitvoering die in zijn geheel word gedaan door het team van De Oude IJssel, één verantwoordelijke partij, één aanspreekpunt. De doelstelling van ventilatie word bereikt en het niveau van de ingezette roosters is afgestemd op de voorliggende eisen en het gevraagde bedieningsgemak. 

     

    De Oude IJssel kan ook gelijktijdig onderhoud uitvoeren op de bewegende delen en in de toekomst uw nieuwe roosters onderhouden, om een lange levensduur te garanderen, de aan en afvoer capaciteit ook op termijn te waarborgen en de frisse lucht ook echt fris te houden. We monteren met eigen monteurs die verstand van zaken hebben en ook over de benodigde communicatieve vaardigheden beschikken.

     

    Wij vinden een correct voorkomen en correcte communicatie van onze monteurs met uw klant namelijk erg belangrijk. Onze passie is om het gegunde project voor de gebruiker(s) en u als opdrachtgever zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

  • WILT U MEER INFORMATIE?
   • Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! 

    Bent u benieuwd hoe veel u jaarlijks kunt besparen op calamiteiten of preventief onderhoud van bijvoorbeeld uw gevels en kozijnen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel ons en we zijn er! Wij kunnen u in een vroeg stadium voorzien van de juiste informatie omtrent de staat van uw gebouwen en glasgevels, zodat u een overzichtelijke meerjarenbegroting heeft.