OVER ONS
LANDELIJKE DEKKING
banner over ons
OVER ONS
DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DUURZAME OPLOSSINGEN
 • DE OUDE IJSSEL S&O B.V.

  De Oude IJssel S&O BV

  Als u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in service en onderhoud aan kozijnen en glasgevels, dan bent u bij de Oude IJssel aan het juiste adres! Met ruim 60 jaar aan ervaring in de kozijnen industrie en een landelijke dekking, zijn wij een bedrijf met passie voor het vinden van de oplossing voor al uw gevel problemen!

   

  Wij bieden een compleet pakket. Advies, kennis en de juiste materialen, dat resulteert in meer dan alleen een onderhoudsservice; of het nu kort of langdurig is, ad hoc of preventief voor de lange termijn; wij ontzorgen u!

   

  Ons team bestaat uit een enthousiaste groep mensen, die u met raad en daad bijstaan in het zoeken naar oplossingen en vervangingsproducten om uw bestaande kozijnen en glasgevels weer goed werkend te krijgen en daarmee de levensduur en het rendement te verhogen.

 • WAAROM WIJ GRAAG MET U WILLEN WERKEN

  De Oude IJssel is specialist in het oplossen van al uw gevelproblemen. In de dagelijkse drukke agenda, is het coördineren van oplossingen van gevelproblemen vaak een niet welkome belasting. Daarom ontzorgen wij vanaf uw melding het complete proces middels advies, marktconforme prijzen en een goede en gedegen oplossing, uitgevoerd door vakbekwame monteurs! 

   

  Zo zijn niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers en eindgebruikers blij met de resultaten die we bieden.

   

   

  • WILT U MEER INFORMATIE?
   • Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! 

    Bent u benieuwd hoe veel u jaarlijks kunt besparen op calamiteiten of preventief onderhoud van bijvoorbeeld uw gevels en kozijnen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel ons en we zijn er! Wij kunnen u in een vroeg stadium voorzien van de juiste informatie omtrent de staat van uw gebouwen en glasgevels, zodat u een overzichtelijke meerjarenbegroting heeft.