banner wat we oplossen
WAT WE OPLOSSEN
JARENLANGE ERVARING IN KOZIJNEN EN ONDERHOUD
 • UW ZORG OVER KLACHTEN

  Terug naar de basis…

   

  Als we praten over klachtenonderhoud en preventief onderhoud betekent dit dat we zoveel mogelijk gebruik maken van de originele onderdelen. Zijn die er niet meer? Dan zorgen we voor een logisch alternatief. We rijden op basis van de klachtmeldingen of het benodigde preventief onderhoud voor onze opdrachtgevers door heel Nederland en zijn er trots op dat we vaak direct het probleem op kunnen lossen. Ook als er inmiddels meerdere mensen bij zijn geweest. We zijn niet voor niets specialisten.

   

  Terug naar de basis geldt ook voor bijvoorbeeld lekkages aan glasgevels. Wij kijken naar de glasgevel zoals hij er nu staat, de basis zoals het had moeten zijn en vervolgens naar de maatregelen die nodig zijn om de waterhuishouding van de gevel weer goed te krijgen. Niet potdicht maken, dat maakt op termijn het probleem alleen maar erger en is niet duurzaam.

   

  Inbraakpreventie en glasvervanging, twee verschillende zaken maar ook hier gaan we terug naar de basis. Inbraakwering bepalen we onder andere met gebruikmaking van onze kennis als gecertificeerd PKVW bedrijf, maar dan wel praktijkgericht. De basis is dat er niemand binnenkomt.


  Dat geldt ook bij glasvervanging. Wij zoeken net zolang tot het gewenste glas past in het bestaande kozijn. We zijn dus kozijnen- en glasgevelspecialisten, met passie voor onderhouden, repareren en opwaarderen van kozijnen en glasgevels. 

   

  Deel uw glasgevel zorgen eens met ons, wij vinden vast een goede oplossing !

 • HET ZOEKEN NAAR EEN EERLIJKE EN RENDABELE OPLOSSING

  Door onze jarenlange ervaring bieden wij, van aanbieding tot uitvoering, een oplossing voor ieder kozijn- en glasgevelprobleem.
  Onze uitdaging ligt in het vinden van de juiste materialen die de levensduur van uw kozijnen en glasgevel verlengen. We zijn volledig gericht en gespecialiseerd op onderhoud en reparatie, daar ligt onze kracht en uw voordeel !

  • WILT U MEER INFORMATIE?
   • Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! 

    Bent u benieuwd hoe veel u jaarlijks kunt besparen op calamiteiten of preventief onderhoud van bijvoorbeeld uw gevels en kozijnen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel ons en we zijn er! Wij kunnen u in een vroeg stadium voorzien van de juiste informatie omtrent de staat van uw gebouwen en glasgevels, zodat u een overzichtelijke meerjarenbegroting heeft.